Υπηρεσίες

Συνεχής ανταπόκριση και ευαισθησία σε

θέματα περιβαλλοντικής και κοινωνικής ευθύνης.

Τεχνική υποστήριξη των προϊόντων μας και διαρκής ενημέρωση και εξυπηρέτηση των πελατών μας, πραγματοποιείται καθημερινά και σε κάθε άκρη της Ελλάδας, από την εξειδικευμένη ομάδα των γεωπόνων μας, που αναταποκρίνονται άμεσα και σφαιρικά στις απαιτήσεις της αγοράς.

Με τη διαρκώς αυξανόμενη λίστα των προϊόντων μας, συμπορευόμαστε με τις τάσεις και τις απαιτήσεις της διεθνούς και ελληνικής πραγματικότητας στον τομέα της φυτοπροστασίας, βελτιώνοντας αδιάκοπα τις προδιαγραφές της εταιρείας σε κάθε στάδιο, από την εγγραφή νέων προϊόντων, την παραγωγή, τη συσκευασία, μέχρι και την προώθηση αυτών.

Συνεχής ανταπόκριση και ευαισθησία σε θέματα περιβαλλοντικής και κοινωνικής ευθύνης κατευθύνουν την παραγωγική διαδικασία μας, αλλά και τη σωστή τεχνική υποστήριξη για την ορθολογικότερη χρήση των προϊόντων μας από τον τελικό αποδέκτη, τον Έλληνα γεωργό.

Η εταιρία μας επιπλέον παρέχει υπηρεσίες αποθήκευσης και μεταφοράς (logistics) φυτοπροστατευτικών προϊόντων τρίτων εταιριών, εξασφαλίζοντας τις απαιτούμενες προδιαγραφές που ορίζει η ορθή διαχείρηση και φύλαξη χημικών προϊόντων.

Παρέχουμε υπηρεσίες στη Βιομηχανία της Φυτοπροστασίας με επιτυχία εδώ και δεκαετίες.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;
Ο αρμόδιος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας!